donderdag 5 oktober 2017

We beginnen te metsen!

Na enkele weken van voorbereiding, starten we komende zaterdag met het metsen van de fundering van het nieuwe KLJ-lokaal. In oktober zal er elke zaterdag gewerkt worden op de werf. Dankzij vele helpende handen hopen we de basis te metsen van het nieuwe lokaal, de stenen staan alvast klaar! We willen dan ook nu al iedereen bedanken die deze maand zijn steentje zal bijdragen. ;-)

Wil jij ook graag nog komen helpen of heb je werkmateriaal dat we eventueel zouden mogen gebruiken? (kruiwagen, schop, ...)
Stuur ons dan een e-mail op volgend adres: bouwkljsinaai@gmail.com

Ben je niet zo'n handige harry? Je kan ons nog steeds helpen door ons financieel een duwtje in de rug te geven, onder de vorm van een vrije gift. Deze kan je storten op rekeningnummer BE96 7343 7734 9005, op naam van KLJ & Groene Kring vzw, met vermelding van "Gift 45020 + rijksregisternummer van de schenker". U ontvangt achteraf een fiscaal attest als uw gift minstens 40 euro bedraagt. Op die manier recupereert u 45% van het gegeven bedrag.
Wenst u hierover meer informatie? Aarzel dan niet om onze penningmeester Pieter te contacteren: vdvpieter@hotmail.com

Hou de komende weken zeker deze blog en de Facebookpagina van KLJ Sinaai in de gaten voor updates over onze bouw en verdere planning.

Elke zaterdag welkom op onze werf!


Geen opmerkingen:

Een reactie posten